O nama

Svi, bez izuzetka, konsultanti naše ekipe su veliki obožavaoci Hatha joge, pa se zato na svakom času praktikuju tri osnovna elementa: pranajama (tehnike disanja), asane (fizički položaji) i joga Nidra (tehnika dubokog opuštanja).

Instruktor Yana, sertifikovani instruktor Hatha Joge.

“Joga je sastavni deo svakog mog dana. Moj beskrajni put ka samospoznanju. Joga za mene nije samo lepo, gipko telo, već i pokretljivost uma, pozitivan pogled na sve i beskrajna vera u najbolje. Blisko sam se upoznala sa jogom ziveći u Rusiji. Zatim, u Srbiji, usavršavajući svoju tehniku, prijavila sam se za kurs instruktora joge u školi Dragana Lončara”.

Olja Stanić – Zafirovska.

“Upoznajem sa Hatha jogom svakoga ko poželi da nauče tehnike vežbanja, opuštanja i zdravog disanja. Tokom vežbanja punu pažnju posvećujem buđenju samoisceliteljskih snaga preko meditativne “šetnje” kroz centre svesti (čakre) i pripadajuće organe.

Sa jogom je počelo moje duhovno tragalaštvo. Pre više od 30 godina, posle hirurškog zahvata na telu, tražila sam po manastirima, tzv. svetim mestima, kod velikih učitelja po Indiji, Jerusalimu, Rusiji... Tražila leka, odnosno, ono nešto za čim je čeznula moja duša i žeđalo moje telo. Da bih na kraju ipak shvatila, doživela i osetila da Taj Neko stalno kuca na vrata moga (Vašeg) srca, i strpljivo čeka da ga otvorimo. Dakle, Slobodni Duh i Iscelitelj je u meni, u svima nama. Moja praksa joge je počela sa inspirativnim časovima Dragana Lončara, na Ceraku i nastavlja se sa Janom, mojom drugaricom i koleginicom u našem Yoga studiju.

Na časovima ćemo raditi vežbe opuštanja i harmonizacije tela i duha; bazične asane i meditativno, u joga nidri, ići kroz centre svesti (čakre) i oslovljavati isceliteljske snage u svojim organima”.

Asistent, Aleksandra Djurović

“Joga je za mene divan nastavak višegodišnje prakse sportske i ritmičke gimnastike. Zastupajući mlađu generaciju ljubitelja joge, rušim stereotipe da je joga “jedna dosadna stvar za starije ljude”. Praktikujem moćne asane za razvoj snage kao elemenat Power Yoge. Iskustvo i radost zajedničkog vežbanja delim sa svojim vršnjacima i svima koji se tako osećaju, bez obzira na datum rođenja.”

Svako od naših konsultanata poseduju osnovna znanja o anatomiji, fiziologiji, antropomotorici; takođe i efikasnih metoda vežbanja radi prevencije povreda.

Bićemo srećne da postanemo vaši lični vodiči i učitelji u neiscrpnom svetu Joge!